Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

VERSIUNEA RSS EDITIA CURENTA:
Plimbăreaţa Daniela Manolache s-a transferat la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti
De, Sorin Dutu | 2016-08-23 ( Afisari: 1839)
Pe data de 7 ianuarie a.c., Ministerul Public anunţa că fostei şefe a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, Maria Daniela Manolache, nu i se prelungeşte delegarea la DIICOT – Structura Centrală, care expira pe data de 17 februarie a.c.. În acelaşi timp, Ministerul Public anunţa că nici Verginicăi Buzoianu nu i se prelungeşte delegarea în funcţia de prim-procuror al Parchetului Tribunalului Ialomiţa. Prin urmare, ne aşteptam ca Maria Manolache să revină pe funcţia la care renunţase pentru a lucra în cadrul DIICOT. Însă, Manolache a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia, simultan cu prelungirea delegării în funcţia de prim-procuror al Parchetului Tribunalului Ialomiţa a doamnei Verginica Buzoianu.
De curând, CSM a organizat concurs pentru ocuparea funcţiilor de prim-procurori ai parchetelor judeţean, Slobozia şi Urziceni. În urma afişării rezultatelor finale, Marian Dima, fostul procuror şef al DIICOT Ialomiţa a devenit prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, iar Dinu Viorica este prim-procuror adjunct al aceleiaşi unităţi de parchet. La Slobozia, prim-procuror a rămas Culcearu Andreea, iar Daniela Manolache a câştigat concursul pentru şefia Parchetului Urziceni, cu cel mai mare punctaj dintre toţi candidaţii pentru funcţiile din judeţul Ialomiţa.
Deşi ne aşteptam ca Manolache să preia conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni de la Daniel Pată, am descoperit că nu s-a întâmplat aşa.
Potrivit informaţiilor publicate de Ministerul Public, în data de 15 iulie, Daniela Manolache a fost numită în funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni pe o perioadă de trei ani, dar, în aceeaşi zi, a primit şi delegare pentru a ocupa o funcţie de execuţie în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Delegarea Danielei Manolache s-a făcut pentru o perioadă de 6 luni, până pe data de 15 ianuarie 2017. Pentru această perioadă în care Daniela Manolache a primit delegare la PCAB, Parchetul Urziceni va fi condus de către fostul prim-procuror, Pată Daniel, care a primit delegare să ocupe această funcţie tot pentru o perioadă de 6 luni.
Trebuie menţionat că în aceeaşi zi în care Daniela Manolache a primit delegare pentru a exercita o funcţie de execuţie în cadrul PCAB , un alt procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a primit acelaşi timp de delegare. Astfel, procurorul Manea Teodor va fi procuror în cadrul Parchetului Curţii de Apel Bucureşti pentru o perioadă de 6 luni de zile, începând cu data de 15 iulie a.c..
Cătălin Frangulea

Comenteaza
ATENTIE: Jurnalul de Ialomita nu isi asuma diversele puncte de vedere ale celor care posteaza mesaje si nici nu intervine in continutul acestora. Totusi, redactia isi rezerva dreptul de a sterge de pe site comentariile care contin jigniri, injurii sau calomnii la adresa ziarului, angajatilor sau a altor persoane fizice si juridice.
nunu
Autor: Florin
2016-10-18 | 188.173.84.156

"da da"

Nume:

E-mail:

Subiect:
Comentariu:

DESPRE NOI REDACTIA PUBLICITATE ABONAMENTE CAUTARE AVANSATA CARIERE CONTACT
Nu exista intrebari deocamdata.
  CURS:     1 $ = 4.1758 RON | 1 &euro = 4.7558 RON
   
, Romania
Vant:
Presiune:
Actual
Resimtit