Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

VERSIUNEA RSS EDITIA CURENTA:
UN JANDARM DIN FETEŞTI I-A ARĂTAT FUNDUL PE STRADĂ UNUI AGENT DE LA POLIŢIA LOCALĂ
De, Sorin Dutu | 2016-08-23 ( Afisari: 2680)

Acum câteva zile, în timp ce se aflau în executarea atribuţiilor de serviciu, doi agenţi de poliţie locală din Feteşti, T.S. şi O.S., au fost jigniţi şi le-a fost lezată demnitatea de către un alt lucrător al sistemului de ordine publică.
Astfel, în timp ce se aflau în patrulare pe una dintre arterele principale ale Feteştiului, de cei poliţişti locali s-a apropiat un autoturism marca Opel. Întrucât autoturismul s-a apropiat foarte mult de ei, agenţii au crezut că cei din maşină doresc să le comunice ceva. Drept urmare, unul dintre agenţi s-a aplecat la geamul din dreapta al autoturismului pentru a vedea ce doreşte conducătorul auto. Când s-a apropiat de geam, agentul de la poliţia locală a observat că o persoană de sex masculin este dezbrăcată de la brâu în jos şi îi arăta fundul, îndreptându-l spre geam.
Când s-a uitat la cei doi glumeţi, poliţistul local a observat că erau jandarmi de la unitatea din Feteşti, ambii mirosind a alcool. Mai mult decât atât, cel care şi-a arătat fundul pe geam lucrează la Grupa Cercetare-Documentare, un fel de Doi Ş’un Sfert al Jandarmeriei.
Din câte s-ar părea, jandarmul respectiv, din motive numai de el ştiute, a vrut să-şi sfideze partenerii de serviciu alături de care ar trebui să patruleze şi să prindă infractori.
Despre întâmplarea petrecută pe străzile din Feteşti, agentul de poliţie locală a raportat şefilor săi, însă nu ştim dacă aceştia au comunicat mai departe cu omologii lor din cadrul Jandarmeriei. Spunem acest lucru deoarece, din informaţiile noastre, până în prezent nu au fost luate măsuri împotriva glumeţului de la Grupa Cercetare-Documentare şi începem să bănuim că se cam pune batista pe ţambal.
Sperăm ca prin publicarea acestei informaţii să afle şi şefii IJJ Ialomiţa ce fac subordonaţii lor pe stradă şi să ia măsurile care se impun în astfel de situaţii, mai ales că imaginea instituţiei poate fi afectată foarte grav de acest gen de specimene. Din experienţele trecute sugerăm inspectorului şef să se implice personal şi să supravegheze atent ancheta internă întrucât există riscul ca din raportul ce va ajunge sub ochii săi cu privire la aceste eveniment să reiasă tocmai opusul, fapt care nu ar fi adevărat.
Elena Georgescu

Comenteaza
ATENTIE: Jurnalul de Ialomita nu isi asuma diversele puncte de vedere ale celor care posteaza mesaje si nici nu intervine in continutul acestora. Totusi, redactia isi rezerva dreptul de a sterge de pe site comentariile care contin jigniri, injurii sau calomnii la adresa ziarului, angajatilor sau a altor persoane fizice si juridice.
Nume:

E-mail:

Subiect:
Comentariu:

DESPRE NOI REDACTIA PUBLICITATE ABONAMENTE CAUTARE AVANSATA CARIERE CONTACT
Nu exista intrebari deocamdata.
  CURS:     1 $ = 4.1758 RON | 1 &euro = 4.7558 RON
   
, Romania
Vant:
Presiune:
Actual
Resimtit