Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

VERSIUNEA RSS EDITIA CURENTA:
\"Termeni
 
Termeni si conditii ale site-ului jurnaluldeialomita.ro

1. Dreptul de copyright
Toate informatiile existente pe site-ul jurnaluldeialomita.ro sunt detinute de Milenium Land SRL ori de afiliatii sai. Toate contributiile aduse de utilizatori prin upload pe site-ul jurnaluldeialomita.ro devin proprietatea Milenium Land SRL. Nici un material downloadat de pe site-ul jurnaluldeialomita.ro nu poate fi publicat pe un alt site si nu poate fi folosit in scopuri comerciale, fara specificarea sursei si acordul Milenium Land SRL. Nici un alt material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat al Milenium Land Srl. Copyright Milenium Land SRL. Toate drepturile sunt rezervate Milenium Land SRL. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui Milenium Land SRL sau afiliatii sai.

2. Confidentialitate
jurnaluldeialomita.ro se angajeaza sa nu dezvaluie nicio informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site. jurnaluldeialomita.ro nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul jurnaluldeialomita.ro, cu exceptia cazurilor in care legea o prevede sau in cazul in care avem acordul dumneavoastra in prealabil.

3. Modificari ale politicii de confidentialitate
Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

4 .Informatii pentru utilizatori
Ca utilizatori sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor pe care le puneti la dispozitie prin inregistrarea pe site-ul jurnaluldeialomita.ro, precum si asupra parolei dumneavoastra de acces. jurnaluldeialomita.ro nu raspunde pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dumneavoastra. De asemenea, in cazul in care jurnaluldeialomita.ro considera de cuviinta, va poate bloca parola de acces, poate sterge anumite informatii sau poate intrerupe furnizarea anumitor servicii oricand doreste si fara formalitati or explicatii suplimentare, cu sau fara o notificare prealabila.
Ca utilizator aveti urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare;
- sa mentineti si sa innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, jurnaluldeialomita.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului jurnaluldeialomita.ro.
Va asumati obligativitatea:
- sa nu publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
- sa nu publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
- sa nu publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente. In caz de nerespectare a acestor conditii, jurnaluldeialomita.ro si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala. In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului jurnaluldeialomita.ro, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca jurnaluldeialomita.ro poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: redactia@jurnaluldeialomita.ro.

5. Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Milenium Land va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului sau de catre Milenium Land. La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Milenium Land. In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Milenium Land. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Milenium Land SRL, Slobozia, b-dul Chimiei, bl. D2, parter, cu mentiunea "Pentru echipa jurnaluldeialomita.ro", sau prin e-mail la adresa redactia@jurnaluldeialomita.ro "Termeni & Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si jurnaluldeialomita.ro in privinta utilizarii site-ului jurnaluldeialomita.ro. jurnaluldeialomita.ro isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa redactia@jurnaluldeialomita.ro.

DESPRE NOI REDACTIA PUBLICITATE ABONAMENTE CAUTARE AVANSATA CARIERE CONTACT
Nu exista intrebari deocamdata.
  CURS:     1 $ = 4.1758 RON | 1 &euro = 4.7558 RON
   
, Romania
Vant:
Presiune:
Actual
Resimtit